Frissestart
logo

VCA Basis behalven/herhalen

Onze VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) cursus is speciaal ontworpen om werknemers bewust te maken van veiligheidsrichtlijnen, gezondheidsrisico’s en milieubescherming op de werkvloer. We streven ernaar om essentiële kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig te werken en ongevallen te voorkomen. Bij FrisseStart staat het ontwikkelen van een proactieve veiligheidscultuur centraal, waarbij we veilig gedrag bevorderen in al onze werkgerelateerde activiteiten.

Tijdens onze VCA-cursus behandelen we verschillende aspecten, zoals het herkennen van gevaren, het correct gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen, het verantwoordelijk werken met gereedschappen en machines, en het waarborgen van een veilige werkomgeving voor zowel onze werknemers als de omgeving waarin we opereren.

Het behalen van een VCA-certificering bij FrisseStart toont aan dat onze werknemers beschikken over de vereiste kennis en begrip om veilig en verantwoordelijk te werken. Het is niet alleen van belang voor henzelf, maar ook voor ons als werkgever, omdat we streven naar een veilige en gezonde werkomgeving.

Onze VCA-cursus is relevant voor diverse sectoren, waaronder de bouw, techniek, petrochemie, logistiek en vele andere industrieën waar veiligheidsrisico’s een prominente rol spelen. Het is niet alleen verplicht in bepaalde branches, maar wordt ook vaak vereist door opdrachtgevers om te voldoen aan veiligheidsnormen en aanbestedingseisen.

Bij FrisseStart hechten we veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van onze werknemers. Daarom bieden we de VCA-cursus aan als een waardevolle educatieve ervaring. Het vergroten van kennis en het behalen van het VCA-certificaat dragen bij aan een veiligere werkomgeving, verminderen het aantal ongevallen en zorgen voor het welzijn van al onze betrokkenen.

Kortom, de VCA-cursus bij FrisseStart is een essentieel instrument om veiligheid en gezondheid op de werkvloer te waarborgen. We bieden onze werknemers de benodigde kennis en bewustzijn om risico’s te herkennen en veilige werkpraktijken toe te passen. Door te investeren in onze VCA-cursus zetten we samen een belangrijke stap richting een veiligere werkomgeving.

Speaker

08:00 - 16:00 Eimdhoven

topic

tekst

Marc van Hoek
  • Date : 16 jun 2024
  • Time : 08:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
  • Venue : Eindhoven
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Volg ons via

Nuenen

De Tienden 26B

5674 TB Nuenen

☎  +31408459091
✉  info@FrisseStart.nl

Bergen op Zoom

Ravelstraat 28
4614 XD Bergen op Zoom

☎  +31 164 – 78 25 44

bergenopzoom@FrisseStart.nl

Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wil je de Cursus kalender ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang deze direct in je mailbox!
Cursus kalender aanvragen
Aanvraag offerte interne certificering
Offerte aanvragen interne certificering
50%
1/2
Aanvraag offerte in company opleiding
Offerte aanvragen Incompany training
50%
1/2
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)