Frissestart
logo

Chauffeursdag

De chauffeursdag is ontworpen om beroepschauffeurs in één dag een flinke dosis theoretische en praktische bijscholing te geven. Dit programma, biedt een unieke mix van onderwerpen om jou als chauffeur naar een hoger niveau te tillen. Het is als een achtbaan van kennis en vaardigheden, allemaal samengebracht op een enkele, intensieve trainingsdag.

Chauffeursdag

 

Het primaire doel van Chauffeursdag is om de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs naar een hoger niveau te tillen. Door een uitgebalanceerd programma van theoretische en praktische training, wordt elke chauffeur uitgedaagd om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Van verkeerswetgeving tot fysieke belasting, de training biedt inzicht en praktische tips om het vakmanschap te versterken..

Te behandelen onderwerpen:

 • Manoeuvreren

 • Spiegelafstelling en Zit- en Stuurhouding

 • Verkeerswetgeving

 • Digitale Tachograaf/Boordcomputer

 • Schadeformulier

 • Beroepshouding/Communicatie

 • Fysieke Belasting

Voordelen van het volgen van de training:

 • Theorie en Praktijk gecombineerd: Chauffeursdag presenteert een evenwichtige samensmelting van theoretische kennis en praktische vaardigheden, waardoor chauffeurs een allesomvattende aanpak van hun vakbekwaamheid kunnen omarmen.
 • Up-to-Date met Wet- en Regelgeving: De training houdt chauffeurs op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van verkeer en transport, waardoor ze altijd goed geïnformeerd zijn.
 • Bewustwording van Veiligheid: Chauffeursdag benadrukt het belang van veiligheid op de weg, met specifieke aandacht voor manoeuvreren, zit- en stuurhouding, en het invullen van schadeformulieren
 • Verbeterde veiligheid op de werkvloer: Medewerkers zijn in staat om snel en effectief te handelen bij noodsituaties, waardoor letsel en schade kunnen worden beperkt.

Deze diversiteit aan onderwerpen zorgt ervoor dat Chauffeursdag niet alleen een informatieve dag is, maar ook een praktische en interactieve ervaring waarin chauffeurs hun kennis vergroten en hun vaardigheden aanscherpen.

Terug naar het Opleidingen Overzicht: Ontdek meer

Chauffeursdag

Vanaf €150,-

Heb je een vraag?

Kirsten Opperman

Adviseur Opleidingen

Vragen over deze training?

Heeft u vragen over onze trainingen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie. Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

De voordelen na het volgen van een chauffeursdag training!

Chauffeursdag biedt een unieke aanpak door theoretische kennis naadloos te combineren met praktische vaardigheden, waardoor chauffeurs niet alleen begrijpen wat ze moeten doen, maar het ook meesterlijk kunnen uitvoeren. De training voorziet in actuele informatie over wet- en regelgeving, cruciaal in de snel evoluerende transportindustrie, en bereidt chauffeurs voor op toekomstige ontwikkelingen zoals digitale tachografen en boordcomputers.

Veiligheid en manoeuvreervaardigheden staan centraal in Chauffeursdag, met praktische tips voor optimale zit- en stuurhouding, spiegelafstelling en het verminderen van fysieke belasting. Dit komt niet alleen ten goede aan chauffeurs zelf, maar beschermt ook voertuigen en andere weggebruikers.

 

Een ander voordeel is de nadruk op communicatieve vaardigheden en professioneel gedrag. Chauffeurs leren effectief te communiceren met medeweggebruikers en binnen hun organisatie op een professionele wijze te handelen.

Chauffeursdag voldoet efficiënt aan de nascholingsvereisten voor Code 95 met slechts 7 uur theoretische training, wat essentieel is voor het behoud van vakbekwaamheid en veilig rijden.

De flexibiliteit van Chauffeursdag maakt het een waardevolle investering die afgestemd kan worden op de unieke behoeften van zowel individuele chauffeurs als bedrijven in de transportsector.

 

 

Voeg je header hier toe

Veelgestelde vragen

Is Chauffeursdag geschikt voor alle chauffeurs?

Absoluut! Chauffeursdag is ontworpen om aan te sluiten bij verschillende ervaringsniveaus en behoeften.

Telt Chauffeursdag mee voor Code 95-uren?

Zeker weten! De cursus biedt 7 uur theorie die meetelt voor Code 95-nascholing

Hoe kan ik me inschrijven voor Chauffeursdag?

Inschrijven is eenvoudig! Neem contact op via opleidingen@frissestart.nl of schrijf je direct in op 1 van de beschikbare trainingen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Volg ons via

Nuenen

De Tienden 26B

5674 TB Nuenen

☎  +31408459091
✉  info@FrisseStart.nl

Bergen op Zoom

Ravelstraat 28
4614 XD Bergen op Zoom

☎  +31 164 – 78 25 44

bergenopzoom@FrisseStart.nl

Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wil je de Cursus kalender ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang deze direct in je mailbox!
Cursus kalender aanvragen
Aanvraag offerte interne certificering
Offerte aanvragen interne certificering
50%
1/2
Aanvraag offerte in company opleiding
Offerte aanvragen Incompany training
50%
1/2
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)