Frissestart
logo

VCA Eindhoven

VCA Eindhoven: Veiligheidstrainingen en Certificeringen op maat. Bent u op zoek naar professionele VCA certificering in Eindhoven? Dan bent u bij FrisseStart aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige VCA-trainingen die u helpen om uw VCA-certificaat te behalen. Onze trainingen zijn gericht op veiligheid, gezondheid en milieu en worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Zo krijgen uw werknemers de vaardigheden en kennis die direct toepasbaar zijn op hun dagelijkse taken.

Voor wie is de cursus geschikt?

Onze VCA-cursussen te Eindhoven zijn geschikt voor zowel medewerkers als leidinggevenden. We bieden verschillende soorten trainingen aan, waaronder VCA Basis en VCA VOL. Onze trainingen worden gegeven door ervaren trainers die u helpen om uw VCA-certificaat te behalen. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Basis-VCA

De Basis-VCA cursus is bedoeld voor werknemers die werkzaam zijn op locatie en is verplicht voor iedereen die bij een VCA-gecertificeerd bedrijf aan de slag gaat. Het certificaat toont aan dat u de basiskennis bezit van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM).

VOL-VCA

De VOL-VCA cursus is geschikt voor operationeel leidinggevenden. Deze cursus duurt 1 dag en is door heel Nederland te volgen. Het VOL-VCA certificaat laat zien dat u veilig werkt en dat u oog heeft voor gezondheid en milieu.

Verschillende trainingen

Bij FrisseStart kunt u kiezen uit verschillende soorten trainingen. Zo bieden wij incompany
trainingen aan waarbij wij uw personeel bij u op locatie trainen en certificeren. Dit bespaart u veel op arbeids- en opleidingskosten. Daarnaast bieden wij ook open inschrijvingen aan waarbij u kunt profiteren van onze flexibele planningsopties en e-learning cursussen.

Diverse locaties

Onze VCA cursus wordt gegeven in Eindhoven, maar ook als u een VCA nodig hebt en uit
Helmond of Veldhoven komt, dan kunt u bij ons terecht. Onze cursussen worden meerdere keren per maand gegeven en zijn goed bereikbaar voor cursisten uit de regio.

VCA cursussen in Eindhoven

Bij FrisseStart kunt u terecht voor verschillende VCA cursussen in Eindhoven of omgeving zoals

Helmond of Veldhoven. De cursussen zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt kiezen uit klassikale lessen of online leren, om daarna uw VCA examen te maken bij één van de examenlocaties.

Waarom kiezen voor FrisseStart

Wat zijn de mogelijkheden voor een incompany training?

Een incompany-training is een opleidingstraject voor alleen eigen medewerkers. De training vindt plaats op jouw eigen gekozen locatie. Hiervoor wordt veelal eigen materiaal gebruikt, daarnaast worden deze trainingen toegespitst op jouw organisatie en de leerbehoeften van jouw medewerkers.

 

Een incompany training heeft vele voordelen; Bespaar tijd en kosten terwijl uw team met gelijke kennis wordt opgeleid. Kies voor het gemak en de flexibiliteit van onze trainingen, u kunt ze met diverse cursussen indelen en kan zo op maat worden samengesteld. Stimuleer de samenwerking terwijl uw werknemers waardevolle kennis en vaardigheden opdoen.

Kortom:

Inschrijven of offerte aanvragen

Wilt u zich inschrijven voor een VCA cursus in Eindhoven? Vul dan het aanmeldformulier in op de website. Wilt u meer informatie over onze cursussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, bel of vraag een offerte aan. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Vragen over de VCA cursus?

Heeft u vragen over onze VCA cursus of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie. Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Voeg je header hier toe

Veelgestelde vragen

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een certificering die aantoont dat u voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Waarom is een VCA certificering belangrijk?

Een VCA certificering is belangrijk omdat het aantoont dat u als bedrijf of professional voldoet aan de wettelijke veiligheidsnormen. Het vergroot de veiligheid op de werkvloer en vermindert het risico op ongevallen en letsel.

Wie heeft een VCA certificering nodig?

Een VCA certificering is vereist voor bedrijven en professionals die werkzaamheden uitvoeren in risicovolle omgevingen, zoals de bouw, industrie en petrochemische sector. Het kan ook worden gevraagd door opdrachtgevers als contractvoorwaarde.

Wat houdt de VCA cursus in?

Onze VCA cursus is een gedegen training waarin alle aspecten van veiligheid, gezondheid en milieu worden behandeld. U leert over de wet- en regelgeving, risico’s en preventiemaatregelen, veilig werken en communicatie op de werkvloer.

Hoe lang duurt de VCA cursus?

De duur van de VCA cursus varieert, afhankelijk van het type cursus dat u kiest. We bieden zowel klassikale cursussen als online cursussen aan. De klassikale cursus duurt meestal één dag, terwijl de online cursus flexibel kan worden gevolgd op uw eigen tempo.

Is het VCA examen inbegrepen in de cursus?

Ja, het VCA examen is inbegrepen in onze cursus. Na het voltooien van de cursus kunt u direct deelnemen aan het examen. Het examen wordt afgenomen door een erkend exameninstituut en bij het behalen ontvangt u het officiële VCA certificaat.

Is de VCA cursus geschikt voor beginners?

Ja, onze VCA cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals. De cursus is ontworpen om alle benodigde kennis en vaardigheden te bieden, ongeacht uw achtergrond of ervaringsniveau.

Hoe kan ik me aanmelden voor de VCA cursus?

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze VCA cursus via onze website. Vul het aanmeldformulier in en wij nemen contact met u op om de details en beschikbare data te bespreken.

Biedt FrisseStart ook VCA hercertificering aan?

Ja, naast de VCA cursus bieden we ook hercertificeringstrainingen aan. Deze training is bedoeld voor professionals die hun VCA certificaat willen verlengen en hun kennis willen bijwerken.

Zijn er mogelijkheden voor maatwerk of in-company VCA trainingen?

Ja, wij bieden maatwerk en in-company VCA trainingen aan. Neem contact met ons voor de mogelijkheden

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Volg ons via

Nuenen

De Tienden 26B

5674 TB Nuenen

☎  +31408459091
✉  info@FrisseStart.nl

Bergen op Zoom

Ravelstraat 28
4614 XD Bergen op Zoom

☎  +31 164 – 78 25 44

bergenopzoom@FrisseStart.nl

Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wil je de Cursus kalender ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang deze direct in je mailbox!
Cursus kalender aanvragen
Aanvraag offerte interne certificering
Offerte aanvragen interne certificering
50%
1/2
Aanvraag offerte in company opleiding
Offerte aanvragen Incompany training
50%
1/2
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)