Frissestart
logo

Onze instructeurs

Marc van Hoek

Instructeur WRM / Code 95

Marc van Hoek

Ik ben Marc en deel met veel plezier mijn uitgebreide kennis en ervaring. Als rijinstructeur C, CE en LZV. Daarnaast verzorg ik theorie opleidingen voor Code95 en Intern transport. Na het afronden van mijn opleidingen heb ik 20 jaar als chauffeur gewerkt, behaalde ik mijn rij instructie bevoegdheid in 2015. Sinds 2015 werk ik met veel plezier als Instructeur voor FrisseStart. 

Paul van de Warrenburg

Instructeur WRM / Code 95

Paul van de Warrenburg

Ruim 15 jaar ben ik eigenaar van Warrenburg opleidingen geweest, daarnaast heb ik bijna 20 jaar op zaterdag bij de Jumbo gereden als chauffeur. Mede omdat ik het nog altijd leuk vind om mijn kennis over te dragen verzorg ik met name rijlessen op vrachtwagen C en CE.  Sinds 2024 werk ik met veel plezier als Instructeur voor FrisseStart. 

Menno Gijsbers

Instructeur WRM / Code 95

Menno Gijsbers

Op 19 jarige leeftijd heb ik mijn rijbewijzen behaalt en ben ik werkzaam geweest als chauffeur, de eerste jaren nationaal daarna met name als internationaal chauffeur. Ik heb als chauffeur veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd, de laatste jaren heb ik veel collega’s opgeleid en begeleid. Vanuit deze ervaring kwam mijn interesse om als instructeur te gaan werken. In 2023 ben ik gestart met mijn omscholing tot rijinstructeur. Inmiddels heb ik mijn B en C instructie behaald en hoop ik voor het einde van het jaar mijn CE instructie te behalen.  Sinds mei 2023 werk ik voor FrisseStart, in eerste instantie als chauffeur. Naast mijn opleiding tot instructeur verzorg ik voor FrisseStart verschillende trainingen. 

Dorien Schriks

Instructeur WRM

Dorien Schriks

Na 25 jaar ervaring als chauffeur voornamelijk in de bouwsector bem ben ik in 2010 als zelfstandige begonnen. Ruim 10 jaar bezat ik 2 vrachtwagens, waar ik samen met mijn partner in het speciaal transport heb gereden. In 2020 heb ik mijzelf omgeschoold tot rijinstructeur B. Na 1 jaar als instructeur gewerkt te hebben, kriebelde het weer om als chauffeur te gaan rijden. Eind  2023 ben ik in contact gekomen met FrisseStart, daarna heb ik besloten om mijn C en CE instructie te behalen. Inmiddels ben ik gestart met mijn C instructie ook loop ik mee met verschillende instructeurs om ervaring op te doen. Sinds mei 2024 ben ik in dienst van FrisseStart en verzorg verschillende cursussen als Docent Code95. 

Alain Soucy

Logistiek instructeur

Alain Soucy

Op 18 jarige leeftijd ben ik in de Logistiek terecht gekomen, na 10 jaar met verschillende heftrucks gewerkt te hebben ben ik mijn rijbewijzen C en CE behaald. Vervolgens ben ik eind jaren ’90 als chauffeur gestart. Ik heb ruim 15 jaar als internationaal chauffeur gewerkt in de tank- en bulktransport

Team FrisseStart is een hecht en gepassioneerd collectief van ervaren professionals die zich inzetten voor het succes van onze klanten. Ons team bestaat uit WRM instructeurs met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van praktijk en theorie opleidingen.

 

Bij FrisseStart kun je terecht voor de inhuur van (WRM) instructeurs op het gebied van onder andere:

 

  • Rijopleidingen BE, C, CE
  • Praktijk opleidingen ( HNR, BBS, Manouvreren etc.)
  • Code95 (Theorie opleidingen)
  • VCA
  • Heftruck / Reachtruck
  • EPT  / Stapelaar
  • Hoogwerker
  • Meeneemheftruck

We geloven in nauwe samenwerkingen met Opleiders, Bedrijfs academies en bla bla bla.

Tijdens piekperiodes, bij ziekte en bijvoorbeeld bij langer verlof zijn onze instructeurs inzetbaar. Bij FrisseStart kun je al een instructeur inhuren voor 1 dag.

Bij Team FrisseStart is ons motto: “Jouw succes is ons succes,” en we streven er voortdurend naar om onze klanten te helpen groeien en excelleren in hun vakgebieden.

Voeg je koptekst hier toe

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Volg ons via

Nuenen

De Tienden 26B

5674 TB Nuenen

☎  +31408459091
✉  info@FrisseStart.nl

Bergen op Zoom

Ravelstraat 28
4614 XD Bergen op Zoom

☎  +31 164 – 78 25 44

bergenopzoom@FrisseStart.nl

Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wil je de Cursus kalender ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang deze direct in je mailbox!
Cursus kalender aanvragen
Aanvraag offerte interne certificering
Offerte aanvragen interne certificering
50%
1/2
Aanvraag offerte in company opleiding
Offerte aanvragen Incompany training
50%
1/2
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)