Frissestart
logo
Wij geven richting aan jouw frisse start.

Frissestart

Zit je vast in je baan of uitkering? Lukt het je maar niet om de juiste mensen te vinden voor je bedrijf? Heb je te maken met langdurige ziekte van jezelf of je werknemers? Van alles al bedacht en geprobeerd? Dan is het nu tijd voor een frisse start! Ons bedrijf heet niet voor niets zo. Met plezier geven wij ondersteuning en denken we met je mee bij dit soort vraagstukken en nog veel meer arbeid gerelateerde zaken. Wij geven richting aan jouw frisse start.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Frissestart bekijkt vanuit helicopterview naar de processen in en rondom je baan, je persoonlijke leven, jouw bedrijf. Vanuit onze expertise, kennis en persoonlijkheid kunnen we supersnel in kaart brengen hoe zaken in elkaar zitten. Signalen weten we al gauw te vertalen naar jouw sitiuatie. Daarnaast begeleiden wij jou vooral in het zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Die bepalen wij namelijk niet, maar jij. Zo worden vaste patronen doorbroken en gaan processen weer stromen.

Wie zijn wij?

Frissestart bestaat uit een klein team gedreven adviseurs, gespecialiseerd in baanbegeleiding. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wél en niet werkt om de beste oplossing te vinden voor jou. Met onze expertise op het gebied van instroom (werving, selectie, tijdelijk werkgeverschap), doorstroom (loopbaanontwikkeling, teamontwikkeling), uitstroom (outplacement) en re-integratie (spoor 2 en 3) van zowel kandidaten als medewerkers, hebben we een tevreden klantenbestand opgebouwd.

Daarbij richten we ons op groei van talent en rendement. Jouw doelen en wensen zijn het uitgangspunt. Frissestart biedt daarbij efficiënte oplossingen voor uitdagingen, met korte lijnen en ontzorgen als sleutelwoorden. We kunnen onze klanten van A tot Z begeleiden en helpen met hun vragen, zo komen we samen met je tot het beste eindresultaat. Wij werken niet voor, maar mét jou.

Waarmee werken wij?

Waarin geloven wij?

Niet alleen de inhoud van je werk, maar ook je inkomen is een belangrijk onderdeel van je arbeidsgeluk. Mee eens? Wij wel! Wij geloven dat medewerkers met inkomenszekerheid meer in balans en gelukkiger zijn. Bij een stabiel dienstverband ontwikkelen medewerkers hun talenten, ervaren meer werkvreugde en renderen daardoor optimaal. Daarbij zijn zowel werknemers als werkgevers gebaat.
Bij onze dienstverlening maken wij gebruik van verschillende analyses. Deze zijn gericht op persoonlijkheid, beroepskeuze en capaciteiten. In samenhang leveren deze uitslagen een blauwdruk op van drijfveren, talenten, competenties, voorkeuren en capaciteiten van kandidaten en medewerkers. We analyseren vooraf welke instrumenten worden ingezet en stellen de hulpvraag van de klant hierbij centraal. Dus kom maar op, wat is de jouwe?

Onze vacatures

Bekijk onze vacatures
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

100% tevreden klanten, daar worden wij blij van! Met veel genoegen stellen we onze ervaring en professionaliteit in dienst van jou. En niet te vergeten het plezier in ons werk. Zo komen we samen met je tot de beste oplossing voor jou. Deze klanten gingen je al voor.
Previous
Next

Het laatste nieuws

op18-5-2022 17:30
Opleidingen - Onze werkwijze
796 bekeken | 0 reacties

op1-3-2022 12:38
Detacheren - Onze werkwijze
2361 bekeken | 0 reacties

op20-9-2021 10:10
‘Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening Covid-19’.
1239 bekeken | 0 reacties

Previous
Next

Onze mensen

Neem contact met ons op om samen te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.
Laat ons weten wat je wensen zijn, vul het contactformulier hier in
Mail ons op geldrop@frissestart.nl of bel met 1 van onze vestigingen:
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Volg ons via

Nuenen

De Tienden 26B

5674 TB Nuenen

☎  +31408459091
✉  info@FrisseStart.nl

Bergen op Zoom

Ravelstraat 28
4614 XD Bergen op Zoom

☎  +31 164 – 78 25 44

bergenopzoom@FrisseStart.nl

Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wil je de Cursus kalender ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang deze direct in je mailbox!
Cursus kalender aanvragen
Aanvraag offerte interne certificering
Offerte aanvragen interne certificering
50%
1/2
Aanvraag offerte in company opleiding
Offerte aanvragen Incompany training
50%
1/2
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)