Frissestart
logo

Kies voor FrisseStart

Incompany training

FrisseStart biedt landelijk incompany trainingen voor Code 95 aan op uw eigen gekozen locatie. Bespaar tijd en kosten terwijl uw team met gelijke kennis efficiënt wordt opgeleid. Kies voor het gemak en de flexibiliteit van onze trainingen, u kunt ze met diverse cursussen indelen en kan zo op maat worden samengesteld. Stimuleer de samenwerking terwijl uw werknemers waardevolle kennis en vaardigheden opdoen.

 

Een uniek aspect van FrisseStart is dat het ook mogelijk is om eigen trainers in te zetten. Klanten kunnen hun eigen langdurige samenwerkingsverbanden met trainers behouden of gebruikmaken van een interne instructeur/trainer die zij in dienst hebben. Dit biedt extra flexibiliteit en maatwerk voor de klant.

 

Verplichtingen Code 95

 

In de wereld van transport en logistiek heb je als werkgever een belangrijke verantwoordelijkheid als het gaat om Code 95. Je bent volgens de CAO BGV verplicht om te zorgen dat jouw chauffeurs voldoen aan de verplichte nascholing. Dit betekent dat je de juiste opleidingen en cursussen moet faciliteren en financieren. Dit kan worden gedaan door het organiseren van interne cursussen of door chauffeurs de mogelijkheid te bieden om externe cursussen te volgen. Beroepschauffeurs zijn verplicht iedere 5 jaar 35 uur nascholing te volgen om de Code 95 te behouden. Om deze 35 uur zo efficiënt mogelijk in te zetten is het mogelijk om van de 35 uur, 12 uur in een E-Learning. Wat betekend dat een code 95 in minimaal 3.5 dag georganiseerd kan worden.

 

 


Het resultaat? Voorkom last-minute cursussen, kwaliteit voor alle werknemers en gemotiveerde werknemers die bijdragen aan het succes van uw organisatie.


Wat bieden we?

Trainingen vanaf €29.50,- p.p.

Voordelen van incompany trainingen

Gevarieerd Cursusaanbod

Bij FrisseStart bieden we een breed scala aan Code 95 cursussen aan, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past. 

 

Of u nu geïnteresseerd bent in veiligheidstraining, milieubewust rijden of andere vakgerichte onderwerpen, wij hebben de juiste cursus voor u.

Accreditatie

Onze cursussen zijn geaccrediteerd en voldoen aan de wettelijke eisen voor Code 95. 

 

Dit betekent dat u na het voltooien van onze cursussen uw vakbekwaamheid behoudt en legaal de weg op kunt.

Flexibele Planning

We begrijpen dat chauffeurs drukke schema’s hebben, daarom bieden we flexibele planningsopties voor onze cursussen. 

 

Of u nu fulltime werkt of deeltijds, wij hebben cursussen die bij uw schema passen.

Interactieve Leeromgeving

Onze cursussen zijn interactief en boeiend. We geloven dat leren leuk moet zijn, en daarom zorgen we voor actieve deelname en praktische oefeningen om uw kennis en vaardigheden te versterken.

Veelgestelde vragen

Incompany trainingen bij FrisseStart bieden kostenefficiëntie, omdat ze op uw eigen locatie worden gehouden. Dit bespaart reiskosten en tijd voor uw team. Bovendien kunt u de trainingen op maat samenstellen en flexibel plannen, wat de samenwerking binnen uw team bevordert.

Ja, dat kan zeker. U heeft de optie om uw eigen ervaren trainers in te zetten als u die hebt, wat zorgt voor een naadloze integratie van de trainingen binnen uw organisatie.

Ja, FrisseStart biedt SOOB-gesubsidieerde cursussen aan. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de kosten van de trainingen.

Code 95 is een verplichte nascholingscursus voor beroepschauffeurs in de Europese Unie. Het is bedoeld om de kennis en vaardigheden van chauffeurs te vergroten en de verkeersveiligheid te verbeteren. Beroepschauffeurs moeten elke 5 jaar 35 uur nascholing volgen om hun Code 95 te behouden.

Als werkgever bent u volgens de CAO BGV verplicht ervoor te zorgen dat uw chauffeurs de vereiste nascholing krijgen. Dit kan worden georganiseerd door interne cursussen of door chauffeurs de mogelijkheid te bieden externe cursussen te volgen. FrisseStart kan u helpen bij het voldoen aan deze verplichting met hun flexibele incompany trainingen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Volg ons via

Nuenen

De Tienden 26B

5674 TB Nuenen

☎  +31408459091
✉  info@FrisseStart.nl

Bergen op Zoom

Ravelstraat 28
4614 XD Bergen op Zoom

☎  +31 164 – 78 25 44

bergenopzoom@FrisseStart.nl

Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wil je de Cursus kalender ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang deze direct in je mailbox!
Cursus kalender aanvragen
Aanvraag offerte interne certificering
Offerte aanvragen interne certificering
50%
1/2
Aanvraag offerte in company opleiding
Offerte aanvragen Incompany training
50%
1/2
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)