Frissestart
logo

Kies voor FrisseStart

Intern certificeren

Binnen elke onderneming zijn er goederen die intern moeten worden verplaatst. Denk hierbij aan de Hef- of reachtruck, een elektrische pallettruck of bijvoorbeeld een stapelaar. Veiligheid staat hierbij voorop.

Als werkgever ben je verplicht om je werknemers te voorzien van de juiste voorlichting en instructies om veilig te kunnen werken met deze interne transport middelen.

 

FrisseStart biedt landelijk interne trainingen aan op uw eigen gekozen locatie die voor u en uw werknemers het beste uitkomt, aangepast aan uw wensen en behoeften. Bespaar tijd en kosten terwijl uw team efficiënt en effectief wordt opgeleid. Kies voor het gemak en de flexibiliteit van onze trainingen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsplanning.

 

Stimuleer de samenwerking terwijl uw werknemers waardevolle kennis en vaardigheden opdoen.

 

Kies voor FrisseStart en geef uw werknemers een frisse start in hun carrière!

Voordelen van intern certificeren

Focus op bedrijfsspecifieke behoeften

Intern certificeren kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van het bedrijf. Dit betekent dat de inhoud van de opleiding kan worden aangepast aan de vaardigheden die de werknemers nodig hebben. 


Dit zorgt ervoor dat werknemers de kennis en vaardigheden ontwikkelen die rechtstreeks van toepassing zijn op hun dagelijkse werkzaamheden, waardoor ze efficiënter en effectiever kunnen werken.

Kostenbesparing

Het organiseren van interne certificering kan kosten effectiever zijn dan het sturen van werknemers naar externe opleidingsinstituten. 

 

Bedrijven kunnen besparen op reiskosten, (betaalde) reistijd, accommodatie en andere externe trainingskosten.

Gemak en flexibiliteit:

FrisseStart begrijpt dat uw bedrijfsactiviteiten en de beschikbaarheid van uw werknemers prioriteit hebben.

 

Daarom bieden ze trainingen aan op tijdstippen die het beste passen bij uw bedrijfsplanning. Dit minimaliseert de verstoring van het werk en afwezigheid van medewerkers.

Samenwerking

Bied de mogelijkheid om teams/collega’s samen te brengen en de onderlinge samenwerking te versterken.

Snelle implementatie

Door middel van het inzetten Standaard Maatwerk E-Learnings en praktijk trainers van FrisseStart kunnen trainingen kunnen snel worden georganiseerd.


Waardoor u uw veiligheid snel op orde heeft.

Eigen interne trainers certificeren

Naast het verzorgen van trainingen, biedt FrisseStart ook de mogelijkheid om uw interne trainers te certificeren. Dit betekent dat uw eigen medewerkers kunnen worden opgeleid en gecertificeerd om als interne trainers op te treden.

 

Dit bevordert niet alleen de kennisoverdracht binnen uw organisatie, maar biedt ook
mogelijkheden voor continue ontwikkeling en groei van uw werknemers.

Veelgestelde vragen

Intern certificeren houdt in dat uw werknemers worden opgeleid en gecertificeerd om veilig en efficiënt te werken met interne transportmiddelen, zoals heftrucks en pallettrucks, binnen uw organisatie. Het is essentieel voor de veiligheid van uw werknemers en het minimaliseren van risico’s op de werkvloer.

Intern certificeren biedt voordelen zoals het afstemmen van de training op de specifieke behoeften van uw bedrijf, kostenbesparing door het vermijden van reiskosten en reistijd, flexibiliteit in het plannen van de trainingen en mogelijkheden om de samenwerking tussen werknemers te stimuleren.
FrisseStart begrijpt dat elk bedrijf unieke vereisten heeft. Ze zullen de trainingen afstemmen op de specifieke interne transportmiddelen die uw werknemers nodig hebben om mee te werken en rekening houden met uw bedrijfsprocessen en veiligheidsrisico’s.
Ja, naast het verzorgen van trainingen biedt FrisseStart de mogelijkheid om uw eigen interne trainers te certificeren. Dit stelt uw bedrijf in staat om een intern kennisoverdrachtsysteem te creëren en continu leren te bevorderen.
De kosten voor intern certificeren beginnen bij E 75,= per persoon. De uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van het aantal werknemers dat wordt opgeleid, de duur van de trainingen en eventuele specifieke behoeften van uw bedrijf. FrisseStart kan u voorzien van een gepersonaliseerde offerte op basis van uw situatie.
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Volg ons via

Nuenen

De Tienden 26B

5674 TB Nuenen

☎  +31408459091
✉  info@FrisseStart.nl

Bergen op Zoom

Ravelstraat 28
4614 XD Bergen op Zoom

☎  +31 164 – 78 25 44

bergenopzoom@FrisseStart.nl

Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wij bellen u graag even op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen
Wil je de Cursus kalender ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang deze direct in je mailbox!
Cursus kalender aanvragen
Aanvraag offerte interne certificering
Offerte aanvragen interne certificering
50%
1/2
Aanvraag offerte in company opleiding
Offerte aanvragen Incompany training
50%
1/2
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)
Kies de locatie en code 95 cursus(sen)